S-a înecat la piscina din Săcelu

Şi-a găsit sfârşitul la piscină. Este vorba de un minor de 12 ani din Bucureşti care venise în vacanţă la bunici la Săcelu. Acesta a mers cu familia la piscina privată din staţiune şi a fost scăpat din ochii pentru câteva minute. A fost suficient ca băiatul, care nu ştia să înoate, să se înece. Acesta a fost găsit în piscină fără suflare de alţi turişti care făceau baie.

Micuţul de 12 ani locuieşte în Bucureşti şi a venit în vacanţă la bunici în comuna gorjeană Săcelu, iar sâmbătă a mers cu bunica dar şi cu câteva rude la piscina privată din staţiune. Aici apa are între unul şi doi metri, iar în regulament scrie clar faptul că sunt interzise săriturile în bazin, iar copiii trebuie supravegheaţi. Minorul a dispărut de lângă familia pentru câteva minute şi a intrat în piscină. Deşi bazinul era plin nimeni nu şi-a dat seama că copilul se îneacă, pentru că nu ştia să înoate. A fost găsit pe fundul piscinei de câţiva turişti care s-au speriat, „Nimeni nu-şi dă seama ce s-a întâmplat. Este un evenimente nefericit. Micuţul nu a venit singur, a fost însoţit. Am înţeles că cei care l-au adus la piscină stăteau pe şezlong-uri când copilul a dispărut, iar apoi a fost găsit ceva mai târziu pe fundul bazinului decedat. Deocamdată nu ştie nimeni ce s-a întâmplat, mai ales că în piscină nu era copilul singur. Mai erau alţi turişti“, a declarat Florin Jurebie, primarul comunei Săcelu.

Poliţia a ajuns imediat la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au dus la decesul micuţului. „Am fost solicitaţi prin apelul de urgenţă 112 că la piscina din Săcelu a fost găsit în bazin un copil posibil înecat. Când am ajuns la faţa locului cele anunţate s-au confirmat. Am demarat o anchetă pentru a stabilii cauzele şi împrejurările în care a survenit decesul micuţului. Deocamdată nu vă pot spune dacă este vorba de neglijenţă”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Trupul neînsufleţit al micuţului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: