Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

S-a lăsat de avocatură pentru a se angaja la primărie

Primăria oraşului Novaci va avea de acum încolo un secretar care a ocupat postul în urma unui concurs pe care l-a câştigat cu nota maximă. Simona Stănişel a fost avocat până acum, iar la concursul organizat la Bucureşti de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici aceasta a fost notată cu nota 10.00. Iniţial, trei persoane s-au înscris la concurs, dar, după ce i-a fost admis dosarul, unul dintre concurenţi, Marius Gheorghe Șerban, nu s-a mai prezentat la proba scrisă. Practic, Stănişel a fost concurată doar de Aurelia Adela Puiu, care a fost notată însă doar cu 55 de puncte. Mult prea puţin pentru a-i crea emoţii noului secretar al oraşului Novaci.

Postul a rămas vacant după ce fosta ocupantă a acestuia, Mariana Eva, a murit din cauza unor probleme de sănătate. Decesul acesteia s-a produs în primăvara anului trecut chiar în timpul programului de lucru, sub ochii îngroziţi ai colegilor din primărie.

Vizualizări: 3,865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: