Violator testat cu detectorul de minciuni

Un gorjean aflat în spatele gratiilor de la începutul anului, pentru că ar fi batjocorit o minoră timp de mai mulţi ani, fata rămânând şi gravidă şi devenind la rândul ei mamă în urma abuzurilor la care a fost supusă, va fi testat în următoarele zile cu detectorul de minciuni.

Instanţa vrea să afle dacă individul spune sau nu adevărul atunci când susţine că relaţiile sale cu minora au fost mult mai puţine decât susţine aceasta, fata povestind că a fost abuzată timp de mai mulţi ani şi că în urma relaţiilor pe care a trebuit să le întreţină a rămas gravidă, aducând pe lume, în cele din urmă, un copil.

Constantin Sfârlugea a negat mereu aceste afirmaţii şi tocmai de aceea acum instanţa a decis că va lua în calcul afirmaţiile sale în funcţie de rezultatele testului poligraf. Următorul termen în acest dosar a fost stabilit pentru finalul lunii, ceea ce înseamnă că în circa două săptămâni inculpatul va afla dacă a picat sau nu proba detectorului de minciuni.

Deocamdată, Sfârlugea a aflat doar că rămâne în spatele gratiilor, mandatul său de arestare preventivă fiind prelungit de instanţă la fel cum s-a tot întâmplat în ultimele luni, semn că la dosar există suficiente probe împotriva sa.

Vizualizări: 1,077

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: