S-a prostituat cu ştiinţa soţului pentru 16.000 de euro

O gorjeancă arestată de mai multe luni şi, culmea, pusă ieri în libertate, pentru că ar fi obligat mai multe tinere din judeţ să se prostitueze în Italia, a făcut declaraţii care au lăsat asistenţa cu gura căscată, femeia recunoscând că pur şi simplu, pentru bani, foarte mulţi bani, s-a prostituat cu ştiinţa soţului ei, fără ca bărbatul să aibă vreo problemă din această cauză.

Aurelia Mudăvoiu, de 23 de ani, mamă a doi copii care au sub cinci ani, l-a uimit puţin pe magistratul Alin Nicolescu, acesta având câteva dispute mai dure cu tânăra, precum şi cu soţul acesteia, ambii cerând să fie eliberaţi pe cauţiune, deşi doar femeia plătise suma de 10.000 de lei stabilită anterior.

„M-am prostituat şi înainte, dar şi după ce m-am căsătorit”, a declarat femeia, judecătorul de caz exprimându-şi o curiozitate pe care mai toţi cei din sală o aveau deja. „Şi bărbatul îl ţineai acasă ca pe trântor?”, a întrebat magistratul, răspunsul primit fiind categoric. „Da, îl ţineam pe banii mei. Cu acei bani mi-am cumpărat casă la Licurici şi apartament la Bâlteni”, a spus, sec, Mudăvoiu, care a menţionat că doreşte să spună tot adevărul pentru a se asigura că va fi lăsată în libertate. Procurorul DIICOT care a instrumentat acest dosar s-a opus categoric eliberării gorjencei, precum şi a soţului acesteia, albanezul Erjon Lleshi, de 33 de ani. Acesta a spus că femeia a dus mai multe gorjence în Italia pentru a se prostitua, fiind implicată în diferite reţele ale mafiei albaneze. Procurorul a menţionat că, în Italia, Mudăvoiu a stat în câţiva ani în nu mai puţin de 15 locaţii, pentru a i se pierde urma, iar în Gorj, în ciuda proprietăţilor cumpărate, nu are un domiciliu stabil.

„Un client mi-a dat o singură dată 16.000 de euro“

Aurelia Mudăvoiu a fost însă extrem de sinceră, sau cel puţin a căutat o justificare pentru banii mulţi cu care a făcut avere în scurt timp, spunându-i judecătorului de caz şi tarifele pe care le practica la italieni. „Le cunosc pe fetele care s-au prostituat, dar nu s-au prostituat pentru că le-am dus eu acolo. Ele au dorit să vină cu mine. Eu lucram acolo, una dintre ele mă ştia şi m-a întrebat dacă pot s-o iau şi i-am spus că nu. Banii i-am făcut de la clienţi, pentru că eram plătită foarte bine. Un client mi-a dat o singură dată 16.000 de euro. I-a scos din contul lui şi i-a pus pe numele meu, apoi altcineva mi-a dat 10.000 de euro. De acolo am banii”, a mărturisit femeia, care, culmea, are cont pe Facebook, la fel ca şi soţul său, albanezul Erjon Lleshi, Mudăvoiu menţionând aici, la rubrica pasiuni „femeile”, fără să spună dacă şi cele interesate de Italia sau nu.

Magistratul a pronunţat cu greu o decizie de eliberare a acesteia, în cele din urmă Aurelia Mudăvoiu, după multe lacrimi şi mărturisiri primind vestea că scapă de arestul preventiv, dar are interdicţia de a părăsi judeţul. Ea nu va locui nici la casa din Licurici, nici la Bâlteni, ci la o mătuşă din Roşia de Amaradia şi, spre nemulţumirea sa, nu va putea merge la Penitenciarul din Craiova pentru a-şi vizita soţul acolo. Pentru acesta nimeni nu a făcut rost de cei 10.000 de lei stabiliţi drept cauţiune şi, în consecinţă, rămâne în arest preventiv.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: