O consilieră PNL se ascunde în Maroc de poliţie

O consilieră PNL de la Albeni, Camelia Mateeescu, ar putea fi implicată în nişte afaceri necurate cu angajări fictive, motiv pentru care a fugit din ţară, susţine un consilier local. Aceasta este şi preşedinta organizaţiei PNL Albeni, dar nu a mai participat la şedinţele Consiliului Local de mai multă vreme. Camelia Mateescu este sora viceprimarului din Prigoria, Angel Costoiu, care nu ştie nimic de aceasta. Sătenii ştiu că femeia ar fi implicată în nişte afaceri cu două persoane din Prigoria, care au fost deja reţinute pentru înşelăciune.

Camelia Mateescu, preşedinta organizaţiei locale a PNL din Albeni, parcă a dispărut de pe faţa pământului. De o lună  a nu a mai văzut-o nimeni şi nici nu a mai participat la vreo şedinţă a Consiliului Local. „Nu a mai participat de la jumătatea lui septembrie la nicio o şedinţă a Consiliului Local. Din informaţiile pe care le am de atunci şi până acum au fost convocate 3 şedinţe extraordinare şi una sau două ordinare. Eu o să cer excluderea ei din Consiliul Local pentru că nu-şi face treaba cum trebuie. Cert e că nimeni nu a mai văzut-o de atunci nicio prin comună. Parcă a înghiţit-o pământul”, susţine Teodor Voicu, membru PNL.

Cei care o cunosc pe Camelia Mateescu, susţin că dispariţia acesteia de pe raza localităţii Albeni ar fi fost la câteva zile după ce două persoane din Prigoria, mamă şi fiu, au fost arestate pentru înşelăciune şi evaziune fiscală. Voicu Teodor susţine că Mateescu administra două firma prin care se făceau anumite tranzacţii nu tocmai legale. “Femeia asta administra două firme din câte ştiu eu SC LUCITAN SRL şi SC MIRIENLUC SRL. Cele două firme dacă pot să le numesc firme căpuşă aveau ca activitatea construcţiile, însă în mod sigur pin intermediul lor mulţi oameni din Albeni au beneficiat de şomaj, de maternitate, aveau cărţi de muncă, ce-i drept nu prea munceau pe nicăieri. Doamna Mateescu a dispărut la câteva zile după ce o femeie cu fiul din comuna Prigoria, unde este viceprimar fratele doamnei Mateescu, au fost arestaţi pentru că angajau fictiv oamenii pentru a primii indemnizaţii. Eu cred că are vreo legătura şi poliţiştii au intrat pe fir”, a declarat Teodor Voicu.

Fugită în Maroc

Mai mult decât atât cei din Albeni credeau că Camelia Mateescu ar fi fugit în Italia sau în Maroc. „Ea nu e dispărută, e cam fugită să nu pună poliţia mâna pe ea. Unii zic că este în Italia cu soţul ei, însă el a venit acasă, iar din ce ştiu eu, ar cam fi fugit şi din Italia şi ar fi în Maroc. Oricum că e în Italia, că e în Maroc, cert e că în Albeni nici urmă de ea”, a continuat Voicu.

Şi oamenii prin sat vorbesc de dispariţia consilierei Mateescu şi ştiu că are probleme cu legea şi că a fugit. În faţa porţii oamenii se strâng şi vorbesc. “Ce să vă zic. Nu am mai văzut-o cred că de la începutul lui septembrie. Am auzit că a fugit în Italia că are probleme la firmă cu cărţile de muncă, la fel ca ăia de la Prigoria. Cică ar fi pe mână cu ei şi i-a fost frică să n-o aresteze şi pe ea”.

Camelia Mateescu este sora viceprimarului din Prigoria, Angel Costoiu, care nu ştie nimic de sora lui, însă crede că nu are probleme.

Vizualizări: 357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: