S-a sinucis de singurătate

Un bărbat de 49 de ani din Târgu Jiu a fost găsit ieri spânzurat în locuinţa sa de pe strada Bicaz. Nu a lăsat un bilet de adio pentru a-şi explica gestul însă singurătatea ar putea fi motivul pentru care Ninel Tiştere a decis că nu mai merită să trăiască. Vecinii săi povestesc că bărbatul, deşi nu avea un loc de muncă, nu ducea lipsă de nimic, era întreţinut de cele trei  fiice ale sale plecate la muncă în Germania, acolo unde se află şi fosta sa soţie.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit de către un locatar al blocului. „Poliţia a fost anunţată prin serviciul unic de urgenţă 112 că un bărbat s-a spânzurat de ţeava de gaze de la uşa apartamentului său, situat pe strada Bicaz din oraşul Târgu Jiu. Poliţiştii au mers la faţa locului şi au constatat faptul că este vorba de o sinucidere, pe trupul bărbatului neexistând urme de violenţă”, a precizat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Târgu Jiu în vederea efectuării necropsiei. Fiicele bărbatului se vor întoarce acum în ţară să-şi înmormânteze tatăl.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: