S-a spânzurat în podul şoprului

Un tânăr din comuna Bumbeşti-Piţic a decis să-şi încheie cu viaţa. Singurătatea dar şi lipsa unui loc de muncă l-au determinat pe gorjean să recurgă la acest gest disperat.

Marin Aurelian Bălan avea 31 de ani şi locuia singur într-o casă moştenită de la părinţi pe raza comunei Bumbeşti-Piţic. Gorjeanul a fost greu încercat de soartă. Când era adolescent, părinţii s-au despărţit, iar în urmă cu şapte ani tatăl lui a decedat. În urmă cu câteva luni s-a dus şi mama lui. De atunci a rămas singur pe lume. Mai vorbea cu sora lui însă aceasta cu locuia cu el. Era măcinat mai tot timpul de gândul că nu a reuşit să-şi formeze şi el o familie şi nu avea un loc de muncă. Mai muncea prin sat cu ziua. În ultima perioadă, Marin le spunea vecinilor că vrea să se omoare, dar nimeni nu l-a luat în calcul, deşi anul trecut a mai avut o tentativă de suicid. Atunci şi-a tăiat tendoanele, însă mama lui l-a găsit la timp, iar medicii de la un spital din Craiova au reuşit să-i salveze viaţa. Acum nu a mai avut cine să facă asta.

După ce l-au căutat prin casă, vecinii şi-au dat seama că a făcut un gest necugetat şi l-au găsit fără suflare, spânzurat în podul unui şopru. Marin nu a lăsat niciun bilet de adio. Evenimentul a avut loc marţi seara.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: