S-a spânzurat în puşcărie

O anchetă penală a fost deschisă sâmbătă de procurorii şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, după ce un deţinut din Penitenciarul Târgu Jiu a fost găsit spânzurat. Un echipaj al Ambulanţei a fost solicitat pentru a acorda primul ajutor, dar manevrele medicilor au fost zadarnice, pentru că bărbatul de 34 de ani era deja mort. Primele informaţii arată că deţinutul se numeşte Constantin Bălan şi este din Rovinari.

În 2016, el a primit o condamnare definitivă de 6 ani de închisoare cu tâlhărie, Curtea de Apel Craiova confirmând atunci o sentinţă dată cu un an mai devreme de Judecătoria Târgu Jiu.

Bălan era recidivist şi mai avea un rest de pedeapsă de executat din condamnarea anterioară. Anul trecut, în decembrie, el ceruse la instanţă să fie pus în libertate înainte de termen, dar cererea i-a fost respinsă.

Magistraţii au decis atunci ca următorul termen la care el mai poate depune o astfel de solicitare să fie 28 martie, dată pe care însă, din păcate, bărbatul nu a mai prins-o în viaţă.

Vizualizări: 1,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: