S-au dus la discotecă să se distreze, dar au terminat cheful la spital

S-a dus să se distreze, însă a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tg-Jiu cu capul spart. Aşa a încheiat noaptea de sâmbătă un tânăr din Bumbeşti –Jiu care după ce s-a distrat cu prietenii într-o discotecă din satul Arsuri, pentru care petrecerea s-a terminat la spital. Gaşca de prieteni cu care era a fost implicată într-un scandal produs pe fondul consumului excesiv de alcool. El a fost singurul care a ieşit mai şifonat din altercaţie, alegându-se cu capul spart.

Tinerii s-au dus iniţial să se distreze, însă datorită consumului excesiv de alcool au ajuns în cele din urmă la scandal. Este vorba de două grupuri de tineri din municipiul Tg-Jiu şi din Bumbeşti Jiu care după ce au băut câteva pahare în plus s-au luat la ceartă. Datorită orgoliilor şi diferenţelor de opinii au început să discute în contradictoriu, adesându-şi reciproc cuvinte jignitoare. De la asta şi până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Pumnii împărţiţi între membrii grupului şi sticlele de alcool aruncate în aer l-au trimis pe unul dintre ei direct la spital cu capul spart. 
 Din fericire tânărul din Bumbeşti-Jiu s-a ales doar cu o lovitură uşoară şi după ce primit ingrijiri medicale la unitatea de primiri urgenţe din Municipiul Tg-Jiu a plecat acasă. „Am primit un tânăr cu o plagă craniană, deschisă, survenită în urma unei lovituri, i-am acordat îngrijirile necesare, este în afara oricărui pericol şi va pleca acasă în câteva ore”, a precizat, Liliana Crăciun, medic, Unitatea de Primiri Urgenţe.
 Administratotul barului din Arsuri susţine că nu ştie exact ce s-a întâmplat pentru că nu era în zonă când s-a produs incidentul. El crede că totul s-a petrecut în afara discotecii, el spunând că a luat numerele de la mai multe maşini şi speră să-i descopere pe cei care au creat starea de tensiune. Mai mult decât atât localul este dotat cu camere video, iar filmarea va fi prezentată şi organelor de ordine pentru a vedea împrejurările în care a început scandalul „Eu nu eram aici, am fost anunţat că sunt ceva probleme la bar şi am venit cât am putut de repede, am luat câteva numere de la maşini şi sper să aflu ce s-a întâmplat şi cine este vinovat. În local nu mi-a fost distrus nimic de aceea tind să cred că totul s-a petrecut afară. Oricum am camere de laut vederi în toată încăperea şi mă voi uita pe filmari”.


Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: