S-au încălzit cu folos pentru Cluj şi Sibiu

Chiajna a fost doar un sparring partener pentru Energia. Băieţii lui Florin Nini au câştigat lejer primul meci din 2014 şi sunt pregătiţi pentru dubla de foc cu Cluj şi Sibiu.

Energia Rovinari – Concordia Chiajna  84-60 (25-15, 24-14, 20-18, 15-13), Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 500

Energia: Watson (13 puncte), Troupe (7), Darby (12), Roșu, Jazvin (13), Kakaroudis (14), Vlaicu (2), Djapa (8), Tudosă (3), Alionescu, Karpelesz (12), Aktaș. Antrenor: Florin Nini.

Concordia: Ștefan (9), Petrovic (18), Vuletic (10), Ilie, Dimitris (2), Stăncuț (6), Mihai (15). Antrenor: Vlastimir Vukadinovic.

Energia a debutat perfect în retur cu o victorie clară în faţa codaşei Chiajna. Gorjenii se menţin pe locul 5 şi au şanse mari la play-off.

Antrenament cu public

Energia a revenit în forţă din vacanţă. La primul meci din noul an, elevii lui Nini s-au distrat cu micuţii din Chiajna. Darby şi compania au arătat poftă de joc încă din primele minute şi au impus un ritm pe care oaspeţii au fost incapabili să-l ţină. Până la pauză diferenţa era deja de 20 de puncte aşa că Nini a rotit tot lotul în repriza a doua, una mult mai echilibrată. Cinci dintre gorjeni, Watson, Darby, Kakaroudis, Jazvin şi Karpelesz, au marcat între 12 şi 14 puncte fiecare, în total 64 de puncte, adică mai mult decât toată echipa Chiajnei la un loc. Până la urmă a fost vorba doar de un antrenament cu public menit să-i pregătească pe energeticieni de meciurile de foc cu U Cluj şi Sibiu. „Suntem într-o etapă în care mai avem de pus la punct multe detalii tactice. La următorul meci trebuie să fim mult mai atenţi şi exacţi pentru că avem un examen greu. Clujul este o echipă puternică. Rănită în orgoliu după eliminarea din cupă, au învins Oradea. Este un campionat deschis oricărui rezultat, iar noi trebuie să avem grijă să ne fructificăm în primul rând avantajul terenului propriu”, crede Florin Nini.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: