S-au încheiat grupele. Se ştiu echipele calificate în optimile EURO

În urma disputării, miercuri seara, a ultimelor jocuri din grupele EURO 2020, se ştiu echipele calificate în optimi. ProSport a prezentat tabloul optimilor de la EURO iar meciul Anglia - Germania e meciul vedetă în timp ce un alt joc important,  Franța - Elveția, se joacă pe Arena Națională.

Faza grupelor Campionatului European 2020 a luat sfârșit miercuri seara și se ştiu acum toate meciurile din optimile de finală ale turneului final.  Portugalia – Franța și Germania – Ungaria au fost meciurile care au închis faza grupelor la EURO 2020. Ambele s-au încheiat la egalitate, scor 2-2, iar Ungaria a fost echipa care a rămas acasă.

Campioana mondială a obținut calificarea în optimile de finală ale turneului final de pe primul loc al Grupei F și va juca în compania Elveției, pe Arena Națională din București, luni, pe 28 iunie, de la ora 22:00.

Deși a tremurat în fața Ungariei, fiind condusă timp de aproximativ 20 de minute cu scorul de 2-1, Germania a obținut în cele din urmă calificarea, printr-un gol egalizator marcat în minutul 84.

Italia, Țara Galilor, Elveția, Belgia, Danemarca, Olanda, Austria, Ucraina, Anglia, Croația, Cehia, Suedia, Spania, Franța, Germania și Portugalia sunt echipele calificate în optimile de finală, iar meciurile sunt următoarele:

    Țara Galilor – Danemarca (sâmbătă, 26 iunie, ora 19:00, Amsterdam)

    Italia – Austria (sâmbătă, 26 iunie, ora 22:00, Londra)

    Olanda – Cehia (duminică, 27 iunie, ora 19:00, Budapesta)

    Belgia – Portugalia (duminică, 27 iunie, ora 22:00, Sevilla)

    Croația – Spania (luni, 28 iunie, ora 19:00, Copenhaga)

    Franța – Elveția (luni, 28 iunie, ora 22:00, București)

    Anglia – Germania (marți, 29 iunie, ora 19:00, Londra)

    Suedia – Ucraina (marți, 29 iunie, ora 22:00, Glasgow)

Echipele calificate de pe locurile 3 ale grupelor sunt Portugalia, Cehia, Elveția și Ucraina, lăsându-le în urmă pe Finlanda și Slovacia.

Galerie foto


Vizualizări: 1,683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: