S-au înecat în „parcul acvatic” Chiajna

Pandurii au încheiat cel mai bun sezon din istorie cu un eşec. Trupa lui Grigoraş a capotat cu 1 la 3 la Chiajna, pe un teren ce a semănat mai mult cu un parc acvatic.

Concordia Chiajna – Pandurii 3-1 (1-0), stadion Concordia, spectatori: 1.000.

Au marcat: Filip (min. 36), Paulinho (75’), Rocha (90+2’) / Maxim (56’)

Concordia: Niţă – Krumov, Mamele, Lahcev, Guilherme – Paulinho, Muzac (Dinu, 66’), Filip, Adrian Popa – Dos Santos (Ilie Iordache, 58’, Vlad Munteanu, 77’), Rocha. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Pandurii: Lazar – Unguruşan, Viera, Rada, Vlad – Voiculeţ, Pintilii (Rusu, 46’), Nistor – Alex Grigoraş (Batin, 62’), Lemnaru, Maxim (Cristea, 78’).           Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Filip (min.52) /Lemnaru (42’), Rada (45’).

Cartonaş roşu: Voiculeţ (min. 61).

Arbitri: Teodora Albon – Petruţa Iugulescu, Andra Hiticaş.

Mai mult polo decât fotbal

Pandurii au mers la Chiajna cu gândul că nu pot rata locul 7. U Cluj pierduse cu CFR şi, în cazul unui nou eşec preconizat la Vaslui, le-ar fi deschis pandurilor drumul indiferent de rezultatul de la Chiajna. Asta nu l-a împiedicat pe Grigoraş să trimită în teren aproape aceeaşi echipă care, cu 48 de ore în urmă, dovedea Petrolul cu 1-0. Pandurii vroiau să încheie sezonul cu o victorie dar două lucruri i-au surprins încă din start. Brigada de arbitri formată sută la sută din reprezentante ale sexului frumos, cu Teodora Albon la centru, dar şi terenul care mustea de apă după ploaia torenţială căzută înainte de meci. Bălţile de pe teren au transformat practic gazonul într-un veritabil Waterpark pentru jucători care au oferite destule momente comice încă din start. Lahcev a fost aproape să-l imite pe Bănel Nicoliţă şi să înscrie un tontogol de toată jena dar portarul Niţă a reacţionat în ultima clipă. Gazdele au cerut penalty la o ciocnire între Rada şi dos Santos dar Teodora Albon a spus nu. Cum vechile metehne mor greu, pandurii au clacat la o fază fixă. Filip a scăpat uşor de marcaj şi a marcat superb cu capul. Suficient ca Chiajna minune a lui Reghe să aibă avantaj la pauză.

Maxim n-a fost de ajuns

Revenit după o suspendare, Maxim a ţinut să arate de ce e unul din cei mai doriţi panduri şi a adus egalarea cu un şut ce l-a surprins pe Niţă. Tot Maxim a ratat incredibil golul de 2-1 după ce a scăpat singur cu Niţă dar nu i-a ieşit execuţia. Spiritele s-au încins iar Voiculeţ a văzut roşu în faţa ochilor. La propriu! A luat două galbene la foc automat şi a fost trimis la cabine de Teodora Albon după o presupusă lovitură cu cotul şi un conflict cu jucătorii gazdelor. Eliminarea nu le-a tăiat pofta de joc pandurilor dar golul a venit în poarta lui Lazar. Paulinho a readus gazdele în avantaj cu un şut sec iar golgeterul gazdelor, Rocha, a definitivat victoria în prelungiri. Un eşec poate nemeritat pentru panduri care încheie sezonul cu 47 de puncte.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: