S-au pus în vânzare biletele pentru abonaţi

Energia Porto va fi arbitrat de o brigadă din Ucraina

Meciul din prima manşă din cadrul turului al doilea al Cupei EHF, dintre Energia Pandurii şi FC Porto Vitalis programat pe data de 2 octombrie la Târgu Jiu va fi condus de un cuplu de arbitri din Ucraina, Anatoly Novikov şi Ruslan Perepelitsia.

S-au pus în vânzare biletele pentru abonaţi

Posesorii de abonamente la meciurile echipei de handbal Energia Pandurii au posibilitatea timp de trei zile să îşi procure tichete cu acelaşi loc de pe abonament şi pentru meciul din EHF cu FC Porto. Biletele s-au pus în vânzare ieri la sediul clubului de la Sala Sporturilor, programul după care funcţionează casa e bilete fiind 09-13 şi 17-19. Preţul unui bilet  este de 20 lei.

Energia va trimite 20 de persoane la Porto

Delegaţia echipei gorjene Energia Pandurii care se va deplasa la Porto pentru meciul retur din Cupa EHF va include 20 de persoane. „Vom trimite la Porto 20 de oameni, 16 dintre ei vor fi jucători, cei doi antrenori şi încă două persoane. Cine vrea să vină să susţină echipa va trebui să plătească. Şi aşa cei de la Porto ne-au încurcat cu programarea şi din această cauză am pierdut rezervările iniţiale pentru avion şi acum biletele pe care le vom plăti sunt mult mai scumpe”, a precizat ieri preşedintele Gore Popescu.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: