Sado-masoneria

Societățile secrete nu m-au fascinat niciodată. Nu mi se pare mai fascinantă o societate secretă decât o religie, care este o societate secretă care, iată, s-a dovedit că nu mai are nevoie să fie secretă și a avut mare succes. Societățile secrete sunt, în general, pentru snobi care vor să se simtă speciali. Dar mai sunt și cluburile. Acele mini-societăți secrete care se formează pe principiul unei pasiuni comune. Și rămân cluburi secrete în cazurile în care acea pasiune comună este repudiată de societate (aia mare, nesecretă) ca fiind ilegală, imorală sau pur și simplu prea bizară ca să-i credem oameni normali pe membri.

Dar să vă povestesc. Acum ceva timp am cunoscut o fată. Era superbă. În plus, era foarte deșteaptă. Citise aproape la fel de mult ca mine, ceea ce pentru o fată mai tânără cu vreo trei ani era aproape de necrezut. Mai era timidă, gingașă și pudică. Se roșea când înjuram la volan și la un moment dat chiar mi-a interzis să mai folosesc cuvintele cu P pe chat. În pat era la fel de timidă și de pudică, chiar spre categoria ”scândură”, dacă cunoașteți. Genul de fată cu care te-ai căsători chiar dacă nu crezi în căsătorie. E drept, avea niște prieteni cam suspecți, unii bisexuali (în zadar i-am spus că așa ceva nu există și că bisexual este unul care se gândește la femei în timp ce efectuează o felație) și alții genul prea banal ca să nu fie nimic în neregulă cu el.

Și toate bune și frumoase până ne-am uitat la un film. Un film cu BDSM, altfel un film bun și deloc nișat, a rulat și-n cinemaurile de la noi. Doar că rezolvarea dramei personajelor se făcea prin violență. Se băteau și asta îi excita, ca să fiu mai clar. Am văzut-o că tresărea ceva mai deosebit decât la alte filme, unele chiar mai bune. La genericul de final se schimbase la față. Părea impenetrabilă, gravă, parcă tocmai se hotărâse că vrea să se sinucidă. Și chiar asta se hotărâse să facă. Nu să se sinucidă fizic, total, doar parțial. S-o sinucidă pe fata pudică. Mi-a mărturisit cu voce joasă că face parte dintr-un club. Un club de sadomasochiști. Săptămânal, într-un subsol doar de ei știut, se întâlnesc și organizează bătăi (în pielea goală) în grup, orgii violente și ședințe de uro (urinează unii pe alții, ca să fiu mai precis). Simțeam că nu prea mai am aer, dar am încercat o glumă: ”Urinează bărbați pe tine- Pisi, și mie mi-ai zis c-aș fi al doilea care-a făcut-o”! N-a gustat-o (deși la club și gustau). În schimb, m-a invitat la o petrecere de aia de-a lor. Și-a pus fundul la bătaie ca să mă cheme. Cam la propriu, având în vedere situația dată. Urma să primesc o dispensă specială. Dacă vă povestesc sau nu, asta mă mai gândesc. Poate mâine.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: