Salarii tăiate la echipa de handbal !

Handbaliştii Energiei au fost penalizaţi după eşecurile pe banda rulanta din ultima vreme. Mazilu si compania vor avea salariile tăiate pe luna februarie, cel mai probabil cu 30 la sută. Luna neagra a gorjenilor a fost presărată cu 4 înfrângeri consecutive şi un joc foarte slab.

Handbaliştii vor plăti scump pentru seria neagră din luna februarie. Când vor merge la casierie, Giotoiu şi compania vor primi salariile reduse cu 30 la sută.  Măsura pecuniară vine după eşecurile cu Bacău, Suceava, Timişoara şi Dinamo.

Mărţişorul a venit cu amenzi !

La început de martie, handbaliştii sunt într-o perioadă teribil de grea. Au uitat cum e să câştige un meci de campionat şi asta îi costă. Fără victorie din prima etapă a returului la Ploieşti, în urmă cu fix o lună de zile, elevii lui Andrieş plătesc scump acum. Le va fi reţinută aproximativ o treime din salariul pe luna februarie, amenzi anunţate de eşecurile lamentabile cu Suceava sau Dinamo, dar şi înfrângerile de pe teren propriu cu Bacău şi Timişoara. „Când vom ajunge să luăm banii pe februarie se vor lua măsuri pecuniare. Am fost de acord cu aceste măsuri, am avut patru eşecuri în februarie, eşecuri dureroase. Poate că nu doare înfrângerea cât prestaţia şi cred că trebuia luate anumite măsuri”, comentează Liviu Andrieş.

Dragnea, pe făraş ?

Unul din elevii lui Andrieş poate plăti mul mai scump după ultimele eşecuri. Dragnea a fost la un pas să fie dat afară de la echipă, dar a mai primit o ultimă şansă. Andrieş aşteaptă ca Dragnea să arate o altă faţă la meciul de sâmbătă cu Universitatea Cluj.  „A fost o mică discuţie referitor la Dragnea, dar aşteptăm să vedem ce vom face în această etapă. Nu s-a pus problema despărţirii de el, au fost discuţii şi atât. Trebuie să treacă meciul cu Cluj şi apoi discutăm totul”, spune Andrieş care nu ştie dacă va primi girul conducerii şi pentru sezonul viitor. „Eu am contract până în vară, la ce rezultate sunt, nu ştiu dacă voi avea sau nu girul. La final se trage linie. În fiecare an am semnat doar pe un an, motivele nu le ştiu, nu m-au interesat. Dacă voi avea girul, depinde de conducere.”

S-a schimbat obiectivul !

Dacă la începutul sezonului sperau să termine în primele 6-7 locuri, gorjenii şi-au schimbat acum obiectivul într-unul minimalist. „Trebuie s-o recunoaştem, acum ne batem la evitarea retrogradării. Ne doare, dar asta e realitatea. Acest meci cu U Cluj e foarte important. Obiectivul de a prinde locurile 1-8 a devenit greu de atins, dar nu imposibil. Depinde de etapa de sâmbătă. Acest meci poate limpezi apele”, mai spune antrenorul Energiei, cel care l-a înlocuit pe Vasile Stângă în urmă cu 2 ani şi 3 luni.

4 – puncte are avans Energia faţă de locurile retrogradabile, ocupate momentan de CSM Ploieşti şi U Cluj

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: