Saloane renovate la spitalul din Rovinari

Secţia Medicală a Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari se află în renovare. „Saloanele vor beneficia de paturi noi, lenjerie nouă, zugrăveli, obiecte sanitare şi linoleum, toate lucrările sunt delegate societăţii Consiliului Local, Servicii Publice Locale Rovinari”, a declarat Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.

Autorităţile au anunţat că vor depune spre finanţare şi proiecte pentru reabilitarea integrală a spitalului, dar şi în vederea achiziţionării de tehnică medicală modernă, precum RMN, tomograf etc. Investiţiile se ridică la peste 12 milioane de euro.

De asemenea, spitalul din Rovinari va scoate la concurs şi opt posturi de medici primari, specialişti şi rezidenţi, pentru a putea acoperi toate nevoile actuale ale unităţii spitaliceşti. Şi postul de director medical a fost scos la concurs. Data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 5 decembrie. Concursul va avea loc în 13 decembrie. Selecţia constă într-o probă scrisă, susţinerea proiectului de specialitate şi un interviu.

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: