Săptămâna aceasta nu se eliberează buletine

Cetăţenii care sperau să-şi ridice noile acte de identitate săptămâna aceasta vor trebui să mai aştepte. La nivelul municipiului Târgu Jiu şi în tot judeţul nu se eliberează buletine în perioada 21-29 iunie, având în vedere faptul că din data de 30 iunie, la nivel naţional, se va trece la utilizarea exclusivă a unei noi aplicaţii de actualizare a Registrului Naţional de Evidenţă a Persoanelor. În schimb, “se vor desfăşura doar activităţi de primire a cererilor şi documentelor necesare eliberării actelor de identitate ori pentru înscrierea menţiunii de reşedinţă şi preluarea imaginilor solicitanţilor”, se arată într-o informare transmisă de conducerea Direcţiei Publice de Evidenţă a Persoanelor Târgu Jiu.

Drept urmare, în această perioadă nu se vor emite acte de identitate, urmând ca procedura emiterii acestora să se reia după data de 30 iunie.
Conform Direcţiei Publice de Evidenţă a Persoanelor Târgu Jiu, termenul de soluţionare a cererii pentru eliberarea actului de identitate este de până la 30 de zile, dar şi acest termen poate fi prelungit cu încă 15 zile.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: