Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Săpunaru, singurul pandur rămas la naţională

Federaţia Română de Fotbal a transmis oficial clubului Pandurii Târgu Jiu convocarea jucătorului Cristian Săpunaru în lotul echipei naţionale a României care va participa la Campionatul European din Franța. Săpunaru este singurul jucător din lotul echipei Pandurii care face parte din lotul naţionalei României pentru Euro 2016, după ce alţi doi jucători de la Pandurii care s-au pregătit cu echipa naţională în stagiul din Italia, Ioan Hora şi Adrian Ropotan, nu au mai fost fost convocaţi în lotul final.
Hora are însă oferte din Polonia și Turcia, ba chiar şi din China. "Acum discut cu mai multe echipe. Ce urmăresc acum e să-mi fie bine mie și familiei mele. Vom vedea pe parcurs care ofertă va fi mai bună. Da am oferte din Turcia și Polonia, acum rămâne vedem cum voi gestiona treaba și cum vor merge lucrurile. Ofertele sunt asemănătoare, dar rămâne să decid eu. Prioritare vor fi ofertele din Europa. Știu de două oferte din Europa, de cele din China nu știu nimic" a declarat atacantul legitimat în prezent la Pandurii. Hora este cotat de site-urile de specialitate la 1,8 milioane de euro, iar stagiunea recent încheiată a jucat 37 de partide pentru Pandurii, marcând 20 de goluri și oferind 4 pase decisive. (A.A.)

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: