Şase directori de şcoli, demişi de IŞJ Gorj

Şase directori de unităţi de învăţământ din Gorj au fost demişi ieri de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj. Printre aceştia şi directorul liceului Forestier din Târgu Jiu, Teodor Mergea.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj continuă să demită directorii unităţilor de învăţământ din judeţ numiţi de către vechea conducere a Inspectoratului. Astfel, ieri, cinci directori de şcoli şi un director de grădiniţă au fost informaţi că trebuie să predea ştafeta unui coleg de-al lor. Este vorba de directorul Liceului Forestier din Târgu-Jiu, Teodor Mergea, în locul lui revenind pe funcţie fosta directoare Rodica Oprea, directorul şcolii nr 1 Bumbeşti Jiu Marcel Boghean care a fost înlocuit cu Ionuţ Munteanu, directorul grădiniţei cu program prelungit din Bumbeşti Jiu Daniela Gătej, locul acesteia fiind ocupat de către Ion Butan.

A predat ştafeta verişorului

Un caz aparte se întâlneşte la Stoina unde în locul Mihaelei Ionescu a fost numit director vărul acesteia, Ilarie Ionescu.

La Baia de Fier a fost schimbată întreaga conducere a şcolii. Astfel, în locul directorului general Dana Turbăceanu a fost numit Tiberiu Guţu iar postul de director adjunct a fost ocupat de Cosmin Orzan. Potrivit Inspectorului General al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Justin Paralescu, cei şase directori au fost demişi pentru o mai bună eficientizare a sistemului.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: