Şase firme în cursa pentru „Lapte şi corn”

Şase firme s-au înscris la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Gorj pentru furnizarea de produse lactate şi panificaţie, în şcoli. Este vorba despre acordul cadru pentru perioada de şcolarizare 2016-2020. Valoarea estimată a contractului depăşeşte 27 de milioane de lei.

Acordul-cadru ce are ca obiect „Furnizare produse lactate şi de panificaţie pentru elevi şi preşcolari, în perioada de şcolarizare 2016-2020”, pentru tot judeţul Gorj, se desfăşoară pe două loturi. Lotul I vizează furnizarea de produse lactate pentru elevi şi preşcolari, iar lotul II vizează furnizarea de produse de panificaţie.
Pentru primul lot s-a înscris o singură firmă, SC Simultan SRL din Timiş, care are ca sub-contractant pe SC Debora SRL. Pentru lotul II s-au înscris cinci firme. Este vorba despre: SC Vel Pitar SA din Vâlcea, care are ca subcontractanţi două firme din Gorj; SC Isis-Pan SRL, din Dolj; SC Achiziţie şi Dezvoltare SRL, din Ilfov; SC Dynamic Business Service SRL din Mehedinţi şi SC Logistic Media Pop Art SRL, din Cluj.
Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, în momentul de faţă se analizează ofertele depuse, urmând ca ulterior să fie desemnat câştigătorul. „În urma publicării anunţului în SEAP s-au înscris un număr de şase ofertanţi pe ambele loturi, iar acum suntem în faza de evaluare a ofertelor. În momentul de faţă, se asigură distribuirea laptelui şi cornului, prin negociere directă care s-a încheiat cu vechii contractanţi din Acordul-Cadru, valabil până în anul 2016”, a declarat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean.
Aproximativ 35.000 de elevi şi preşcolari din Gorj beneficiază de programul „Laptele şi cornul”. Pe lângă produse lactate şi de panificaţie, elevii gorjeni vor primi şi mere în anul şcolar 2016/2017. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, în perioada imediat următoare va fi demarată procedura de licitaţie şi pentru programul „Fructe în şcoli”.

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: