Şase hoţi de cablu, în arest

Şase bărbaţi din municipiul Motru au fost reţinuţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Aceştia sunt suspectaţi că au sustras 50 metri cablu telefonic aparţinând unei societăţi comerciale cu punct de lucru în oraşul Tismana.

La data de 31.03.2011, orele 23:00, Poliţia oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112,  de un agent de pază, cu privire la faptul că, pe tronsonul Tismana-Celei a fost sustras cablul telefonic aparţinând unei societăţi comerciale de telecomunicaţii.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a constatat faptul că, a fost sustras cablu telefonic pe o distanţă de 50 m, la intersecţia D.N.67 D cu DJ 672 B Pocruia, acesta fiind găsit abandonat la circa 50 m de reţeaua telefonică, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.200 lei.

În urma continuării verificărilor, au fost depistaţi autorii în persoana numiţilor T.G., 25 ani, D.M.V., 20 ani, B.N., 27 ani, M.I.M., 21 ani, M.E., 23 ani şi D.M., 20 ani, toţi din municipiul Motru, judeţ Gorj, persoanele în cauză fiind oprite în trafic în timp ce se deplasau pe D.N. 67 D comuna Peştişani, judeţ Gorj, cu două autoturisme.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, suspecţii fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj, urmând ca în data de 02.04.2011 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 53

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: