Sat aproape izolat, sătenii acuză guvernul

Un sat din Godineşti este aproape izolat. Drumul care face legătura cu satul Pârâul de Vale s-a rupt de mai mult timp, dar guvernul refuză să aloce 400.000 de lei, care le-ar reda liniştea celor 200 de locuitori.

Oamenii spun că, dacă s-ar fi intervenit la timp, situația în zonă ar fi fost alta. „Este vai de capul nostru. Să le fie rușine guvernanților noștri, pentru că în anul 2014 putem rămâne izolați de lume. Dacă ni se întâmplă ceva, ne au pe conștiință. Ne este pur și simplu frică să nu se rupă drumul de tot. Domnul primar, săracu’, asfaltase drumul acesta, acum se distruge și tot ce a făcut a fost în zadar”, a precizat un localnic din satul Pârâul de Vale.

Situația este cu atât mai gravă cu cât primăria Godinești nu are nicio șansă să intervină pentru a stopa fenomenul de alunecare de teren, în condițiile în care bugetul ajunge numai pentru funcționarea aparatului administrativ. „Avem nevoie de 400.000 de lei pentru rezolvarea problemei. Alunecarea a început de câțiva ani, numai că situația s-a agravat în primăvara anului trecut. Nu este exclus să avem din nou probleme. Atunci am depus din nou documentație reactualizată la Guvern, dar niciun răspuns. Eu nu pot să fac altceva decât să restricționez circulația, însă tăietorii de lemne trec pe aici cu mașinile încărcate. Poliția dă amenzi, dar degeaba”, a precizat primarul Gheorghe Corbeanu.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: