Săvoiu: Distrug Pandurii. Trebuie opriţi!

Eşecul pandurilor de sâmbătă seară de la Vaslui nu i-a surprins pe cei care ştiu cât de prost este condus clubul de când şefia a fost preluată de PSD. Preşedintele Forţei Civice Gorj, Ion Săvoiu, l-a taxat din nou pe Prunariu, pe care îl roagă să plătească salariile jucătorilor. Săvoiu a spus că jucătorii i-au spus că nu au mai luat salariile din februarie.

Reporter: Domnule Săvoiu, aţi afirmat că jucătorii de la Pandurii v-au abordat şi v-au spus nemulţumirile lor faţă de conducerea clubului. Ce v-au spus?

Ion Săvoiu: Este adevărat. În urmă cu câteva zile, mai mulţi jucători ai echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu m-au abordat şi mi-au spus că la nivelul clubului există o situație deosebit de tensionată și o ruptură accentuată între echipă și staff-ul administrativ. Motivele sunt pe de o parte întârzierile foarte mari înregistrate la plata salariilor și primelor pe ultimele luni, și pe de altă parte amenințările referitoare la restructurarea lotului de jucători, în vară, proferate în mod repetat în spațiul public de președintele Mihai Prunariu la adresa jucătorilor.

Rep.: De ce credeţi că au venit la dvs.?

I.S.: Cred că au venit spre mine pentru că au avut încredere şi pentru că sunt singurul lider politic care a sancționat în mod constant multiplele derapaje ale lui Mihai Prunariu în actul de manageriere a clubului.

Rep.: Sunt întârzieri mari. De când nu şi-au luat banii?

I.S.: Jucătorii susţin că sunt restanțe la plata salariilor pe lunile martie și aprilie, iar primele nu le-au mai primit de mai multe luni. Cred că aceasta este principala problemă care a dus la deteriorarea atmosferei la club și scăderea randamentului sportiv. Jucătorii spun că preşedintele clubului, vicepreşedintele PSD Mihai Prunariu, a promis că va achita salariile până pe 15 mai. Nu trebuie să uităm că aceşti sportivi au contribuit la promovarea Târgu Jiului şi fac un apel public la reprezentanții finanțatorilor echipei să clarifice situația restanțelor financiare față de jucători și să facă tot ce este posibil pentru achitarea acestora în cel mai scurt timp.

Rep.: Pandurii a pierdut din nou. De data aceasta în faţa FC Vaslui, o echipă părăsită de antrenori, jucători şi care nu a luat licenţa.

I.S.: Roşu poartă ghinion. Partidul Nesimţit a îmbrăcat iar Pandurii in roşu si iar am pierdut. Vaslui - Pandurii 1 - 0. Vicepreşedintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, a preferat să meargă la mitingul Partidului Nesimţit, nu la meciul pandurilor de la Vaslui. Trebuie să oprim Partidul Nesimţit până nu ne distruge de tot echipa. Ce-a făcut cu banii echipei Mihai Prunariu, vicepreşedintele PSD dacă fotbaliştii sunt neplătiţi din februarie? I-a băgat cumva in zecile de mii de afişe roşii cu care Partidul Nesimţit a împânzit Gorjul? Sau CEO e de- adevăratelea in blocaj şi Ciurel, alt vicepreşedinte al Partidului Nesimţit, nu mai are nici bani pentru Pandurii? Partidul Nesimţit trebuie oprit până nu ne distruge de tot echipa. Cer încă o dată oprirea procesului de pesedizare a echipei.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: