Scandal cu cuţite într-un bar din Negomir

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore împotriva unui bărbat de 51 de ani, suspectat că, în timp ce se afla într-un bar din comuna Negomir, a avut un conflict spontan cu un localnic, căruia i-a aplicat o lovitură cu un cuţit, în zona omoplatului.

În data de 19 mai 2012, orele 17:40, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată de către asistentul de serviciu din cadrul Spitalul orăşenesc Rovinari, cu privire la faptul că în această unitate medicală s-a prezentat C.C., de 34 ani, din comuna Negomir, sat Ursoaia, care prezintă o plagă înjunghiată ca urmare a unei agresiuni.

Poliţiştii s-au deplasat la unitatea medicală. Potrivit comunicatul IPJ Gorj, C.C. a declarat că în timp ce se afla într-un bar din comuna Negomir, a avut loc un conflict spontan cu B.C., de 51 ani, din municipiul Târgu-Jiu. În aceste împrejurări, suspectul a lovit victima cu un cuţit, în zona omoplatului.

Victima a rămas internată în spital, prezentând o plagă tăiată-înţepată în regiunea scapulară (omoplat) dreaptă, fără ca viaţa să îi fie pusă în pericol.

Poliţiştii l-au depistat pe suspect şi l-au condus la sediul poliţiei pentru audieri. În baza probatoriului administrat şi având în vedere că prin actele săvârşite a produs indignarea persoanelor martori la agresiune, poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, port, fără drept, al cuţitului în locuri publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: