Scandal în ALDE pe seama „trădării” lui Dian Popescu

Un vicepreședinte al partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu a dat miercuri publicității un comunicat de presă în care îl acuză pe liderul formațiunii politice de trădare și de numire a apropiaților în funcții, fără să țină cont de competența acestora, liderul de la Gorj, Dian Popescu, fiind cel mai nominalizat în comunicatul respectiv.

Mircea Irimie nu ezită să susțină că fostul senator de Gorj ar mai putea „trăda” odată, semn că lupta internă din ALDE este departe de a se fi încheiat după excluderea lui Daniel Constantin, cel din urmă anunțând și el că după Paști va începe demersurile de desființare a formațiunii politice.

„Traseist politic și trădător de partide”

În ceea ce-l privește pe Dian Popescu, Mircea Irimie îl include pe politicianul gorjean pe o listă mai mare a „trădătorilor” care i s-au alăturat lui Tăriceanu în cariera politică din ultimii ani.

 „Am luat act de declarațiile domnului Dian Popescu, fost membru PNL, care după excluderea din partid, în 2015, a fost primit în ALDE de domnul Tăriceanu. Îmi amintesc cum a plecat Dian Popescu din PNL, când colegii dânsului spuneau despre el că traseismul și trădarea nu mai sunt tolerate în organizația PNL Gorj. Aviz și domnului Tăriceanu - cine a trădat odată, va trăda și a doua oară. Astăzi, în ALDE sunt trădători cu istorie politică precum Mircea Moloț, Gigi Chiru, Varujan Vosganian și mulți alții. Nu pot să nu mă întreb cum își poate permite acest traseist politic și trădător de partide să vorbească despre oameni care au făcut parte întotdeauna din același partid. Dian Popescu merită o lecție de istorie politică și dacă nu a aflat până acum îi spun că Daniel Constantin a făcut parte în toată cariera sa dintr-un singur partid politic”, a menționat Mircea Irimie. Acesta l-a criticat și pe Tăriceanu pentru faptul că în ultimele săptămâni a schimbat mai toți liderii organizațiilor județene din țară, numind în posturile respective apropiați care să îl susțină. Irimie e convins că, prin demersurile respective, liderul ALDE amintește de politica din regimul comunist.

Vizualizări: 1,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: