Scandal într-un restaurant din Motru

Doi tineri din Motru s-au ales cu doar penal după ce s-au luat la harţă într-un bar din municipiu. Faţă de suspecţi a fost dispusă măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Incidentul a avut loc pe 16 decembrie, la 4:00 dimineaţa. Poliţia municipiului Motru a fost sesizată de către angajatul unui restaurant din municipiu, cu privire la faptul că doi clienţi, în timp ce se aflau în incinta localului, s-au lovit reciproc, tulburând ordinea şi liniştea publică.

Deşi cele două persoane implicate în scandal nu au mai fost găsite la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre G.M.S., de 23 ani şi V.A.P., de 24 ani, ambii din municipiul Motru.

Poliţiştii i-au depistat pe cei doi suspecţi şi i-au condus la sediul poliţiei.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au constatat că, în timp ce se aflau în incinta restaurantului, între cei doi tineri a avut loc un conflict spontan. Conflictul dintre cei doi tineri a degenerat. Suspecţii s-au lovit reciproc, au provocat scandal şi au tulburat ordinea şi liniştea publică în incinta localului, fapt ce a determinat ca mai mulţi clienţi să părăsească incinta unităţii“, se arată pe nota de presă a poliţiei.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor şi stabilirea răspunderii judiciare a suspecţilor.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: