Scandal la Minprest. Cornescu nu mai candidează!

Ion Cornescu, unul din aspiranții la postul de director la societatea Minprest, a declarat ieri că nu mai candidează pentru această funcție pentru că nu-și dorește să fie director general. De altfel, Elena Vintilescu, actuala directoare a societății a relatat în cadrul unei emisiuni tv despre neregulile depistate în timpul cât Cornescu a ocupat funcția de șef de secție la Jilț. Vintilescu îl acuză pe Cornescu de instigare la indisciplină.

În prag de concurs apar primele acuzații între candidații la șefia Minprest. Ion Cornescu, actual președinte Eurojob și fost șef de secție la Jilț, s-a declarat ieri nemulțumit de acuzațiile aduse de actuala directoare a Minprest, Elena Vintilescu, și a declarat că nu îl interesează postul de director general. ”Dânsa nu are nicio calitate de director general în Minprest, a fost într-adevăr numită printr-o hotărâre AGA dar fără ca Consiliul de Administrație să-i dea și puterile de a reprezenta unitatea. Aștept cu mare drag să fie demisă doamna Vintilescu pentru că a uzat de un fals destul de mare și toate actele emise de dumneaei sunt nule de drept. Eu nu-mi doresc postul de director general”, a declarat Ion Cornescu.

Actuala directoare a Minprest crede că toate aceste acuzații i se aduc din pricina faptului că ea a fost cea care a adus disciplina la Jilț pe timpul lui Cornescu. ”Am deșurubat un grup de la Jilț pe care l-am deranjat foarte mult. La momentul în care eu am preluat această unitate, la secția Jilț erau mari probleme disciplinare, inclusiv furturi, anchete, poliție și am schimbat absolut tot. Acei oameni au rămas cu niște nemulțumiri pe care și le refulează în presă. Dacă eram adepta unui scandal de scenă aș fi putut să intentez și eu niște procese pentru instigare la indisciplină, la nesupunere”, a declarat Elena Vintilescu.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: