Scandal la Turburea

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie  Turburea au fost sesizaţi ieri prin SNUAU 112 cu privire la faptul că între numiţii D. M., de 34 ani, A.P., de 64 ani şi A.C., de 54 ani,  toţi din comuna Turburea, judeţul Gorj, a izbucnit un conflict.

Cu ocazia cercetăriilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit  că pe fondul consumului excesiv de alcool a izbucnit un conflict, numitul D. M., lovindu-i pe cei doi cu pumnul în zona feţei, fapt pentru care A.C., s-a dezechilibrat iar în cădere s-a lovit cu capul de un podeţ de pe marginea drumului. Totodată s-a constatat că numiţii A. C. şi A. P., aveau asupra lor un briceag cu lamă de 10 cm  şi un obiect contondent (bară de fier beton de circa 80 cm şi diametru de 4 mm). Aceştia au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Târgu Cărbuneşti pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire.  iar numiţilor A.C., şi A.P., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept în locurile şi imprejurările în care ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori ar putea tulbura ordinea si linistea publica a cutitului , pumnalului, sisului , boxulu, castetului ori a altor asemena obiecte fabricate sau confectionate . (IPJ)

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: