Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Scandal la un club de pe axa Brâncuşi

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au emis ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore, împotriva a şase tineri din municipiu, suspectaţi de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Ieri dimineaţă, în jurul orelor 03.30, poliţiştii de ordine publică din Târgu-Jiu au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unei altercaţii fizice produse între mai mulţi tineri, în timp ce aceştia se aflau în incinta unui club situat pe strada Eroilor din municipiu. Mai multe patrule de ordine publică s-au deplasat imediat la faţa locului. După ce altercaţia a fost aplanată, cei şase tineri implicaţi în acest scandal, respectiv P.C.A., de 24 ani, F.R.,de 26 ani, U.C.L.,de 24 ani, T.M.C., de 26 ani, T.M.A., de 31 ani şi A.P., de 26 ani, toţi din municipiul Târgu-Jiu, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. Din cercetările efectuate, poliţiştii au constatat că altercaţia s-a produs în mod spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar pe parcursul acesteia,  suspecţii au distrus mai multe bunuri din acel local, prejudiciul fiind estimate la suma de aproximativ 3.000 lei. În baza probatoriului administrat, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a suspecţilor, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

(M.M) 

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: