Scandalagiii din Stănești scapă și de arestul la domiciliu

Cei doi tineri din Buzău, care au provocat în urmă cu o lună un scandal-monstru în comuna gorjeană Stănești și au amenințat polițiștii în plină stradă, au primit o nouă decizie favorabilă din partea instanței.

Cei doi bărbați, de 22 și 28 ani, au scăpat și de arestul la domiciliu și vor fi anchetați în libertate. Asta dacă sentința Judecătoriei Târgu Jiu va rămâne definitivă.

O măsură similară s-a luat și în cazul bărbatului din Stănești, Ion Andrițoiu, care a tăiat cu cleștele cătușele unuia dintre agresori.

„...înlocuieşte măsura arestului la domiciliu, sub puterea căreia se află inculpații Chiagă Ionuț-Eugen, Radu Cosmin-Alexandru și Andrițoiu Ion, cu măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile calculată, începând cu data rămânerii definitive a prezentei, urmând a se proceda la verificarea măsurii preventive în procedura de cameră preliminară în termenul de 60 de zile”, este sentința pe scurt a instanței gorjene.

În plus, cei trei inculpați nu au voie să deţină, să folosească şi să poarte arme, dar nici să călătorească în afara județului Buzău, respectiv Gorj. Sentința nu este definitivă.

Tinerii din Buzău sunt cercetați pentru ultraj, lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar bărbatul din Gorj, pentru distrugere și favorizarea făptuitorului.

Vizualizări: 1,176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: