Scandalul dintre liderii noului PNL Gorj, faza „medicală“

Conflictul dintre liderii noului PNL Gorj, Dian Popescu şi Dan Vîlceanu, a ajuns la un alt nivel. Unul „medical“. Dian Popescu a declarat că Vîlceanu trebuie să meargă să se „trateze“. În acelaşi timp, Vîlceanu consideră că Dian Popescu nu mai este membru PNL.

Certurile s-au amplificat după condamnarea lui Dian Popescu la cinci luni cu suspendare, iar cei din PNL Gorj au cerut aplicarea statutului. „Domnul Dian Popescu este suspendat şi se va numi un copreşedinte de către vechiul BPN al vechiului PNL. Eu nu vreau decât să se respecte statutul, iar construcţia acestui partid să înceapă pe reguli foarte clare. Statutul este Constituţia partidului“, a declarat Vîlceanu. Mai mult, la Bucureşti a ajuns o adresă semnată de 47 de membri PNL şi PDL care solicită clarificarea privind calitatea de membru a senatorului după această condamnare.

Dian Popescu a declarat ieri că demersul este în van pentru că vechiul Birou Politic de la Târgu Jiu, care a participat la acea şedinţă, nu mai există. Pe 18 decembrie, Biroul Permanent Naţional al vechiului PNL a aprobat noua componenţă a birourilor locale din Gorj. În locul lui Octavian Lupulescu a fost numit Marian Popescu, iar cel din urmă trebuie să-şi facă echipă. La momentul la care liberalii şi pedeliştii semnau adresa exista acel birou, însă la data la care a fost depusă la Bucureşti componenţa conducerii nu mai era aceeaşi.

Conflictul dintre cei doi lideri capătă noi forme. Dian Popescu a avut expresii extrem de dure şi nepotrivite pentru un politician cu experienţă la adresa lui Vîlceanu. „Sincer să fiu nu ştiu dacă Dan Vîlceanu s-a ratat până acum, dacă nu i-a reuşit să continue cu tratamentul. E bolnav de putere acest copilaş. Nu a învăţat nimic din eşecul pe care l-a avut în familie, în politică. Pentru că permanent a mers din eşec în eşec. Îi ia puterea minţile. Cred că se poate trata la nivel medical. Are nişte probleme pe care eu sper să şi le rezolve medical“, a declarat Popescu la un post local de radio.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: