Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iohannis la Cotroceni, Băsescu la nepoţi

Klaus Iohannis a depus duminică, 21 decembrie, jurământul în calitate de preşedinte al României. Traian Băsescu a plecat de la Cotroceni după 10 ani de mandat, dar a spus că se bucură de revenirea la o viaţă normală, mai ales că are doi nepoţi, iar în februarie urmează al treilea.

În discursul avut în faţa parlamentului, Iohannis a vorbit despre cum îşi doreşte să arate România la finalul mandatului său. „Este nevoie de înţelegerea clară la nivelul întregii clase politice: nu există altă cale pentru România decât aceea a unei ţări eliberate de corupţie. Vreau ca la final de mandat oamenii să vadă că am făcut legi durabile, instituţii solide. Trebuie să ne apucăm de treabă. Lucrurile nu se vor întâmpla peste noapte. La fiecare etapă vom avea de înfruntat capcane. Mă bucur să constat că există deschiderea pentru a începe discuţiile pentru revizuirea Constituţiei. Cu toţii ne dorim o transformare profundă a României în ansamblul său. Schimbările de legislaţie sunt doar un pas. Trebuie schimbate şi mentalităţi. Vreau o Românie în care nu e timp de spectacol.  Îmi doresc o naţiune puternică”, sunt câteva dintre mesajele noului preşedinte al României. (A.A.)

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: