Scandaluri şi bătăi în Postul Paştelui

Şase indivizi cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani s-au luat la bătaie într-un bar din Trestioara, comuna Dragoteşti, poliţiştii fiind anunţaţi prin 112 de cele întâmplate. Împărţiţi în două găşti, aceştia alegându-se până la urmă cu acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Apropierea sărbătorii Învierii Domnului nu are nicio importanţă pentru mai mulţi tineri din judeţ, implicaţi la sfârşitul săptămânii trecute în mai multe scandaluri la care poliţiştii au trebuit să intervină pentru a le pune capăt.  Patru cheflii matinali au intrat şi în vizorul poliţiştilor din Târgu Jiu, sesizaţi prin 112 despre faptul că indivizii ar putea să spargă geamurile unor maşini, asta după ce făcuseră deja acest lucru în zona bulevardului Ecaterina Teodoroiu. Cu vârste de 18 şi 19 ani, tinerii erau doi din Scoarţa şi doi din municipiu, poliţiştii dându-le de urmă pe strada Carpaţi, acolo unde făceau scandal la ore mici din noapte.

„După ce au părăsit un local public situat pe B-dul Ecaterina Teodoroiu, au distrus geamul de la intrare şi mai multe componente exterioare ale unui autoturism, parcat în apropierea localului. De aici s-au deplasat pe str. Victoriei, fiind depistaţi de către poliţişti pe str. Carpaţi. Tot cu această ocazie, poliţiştii au constatat că suspecţii aveau asupra lor, două bâte, care au fost confiscate. Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu pentru audieri. Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la suma de 2.500 de lei”, menţionează IPJ Gorj într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: