Şcheau nu este sigur că Macovei îi va aproba candidatura

Mircea Şcheau, candidatul PD-L la Senat, aşteaptă să primească girul comisiei condusă de Monica Macovei. Deşi a fost deja nominalizat de către reprezentanţii partidului, Şcheau se aşteaptă să aibă surprize şi chiar alţi contracandidaţi din partea PD-L.

Rep.: Aţi fost nominalizat pe lista de candidaţi a PDL pentru alegerile parlamentare. Ce ne puteţi spune?

M.Ş.: Este o nominalizare pe o listă care rămâne deschisă. Candidatura mea va fi depusă în momentul în care va rămâne definitivă.

Rep.: Să înţelegem că nu sunteţi sigur că veţi rămâne pe listă până la sfârşit?

M.Ş.: Fiecare candidatură din fiecare judeţ va fi supusă analizei comisiei condusă de către doamna Macovei. Dintre colegii mei sunt multe persoane cu experienţă politică, ce ar putea candida.

Rep.: Unii dintre primarii PD-L sunt împotriva candidaturii dumneavoastră.  Cum comentaţi poziţia dumnealor?

M.Ş.: Nu ştiu care dintre primari sunt împotriva mea. În plus, fiecare îşi poate exprima opinia. Nu este obligatoriu ca toate opiniile să fie la fel, ci concluzia să fie aceeaşi.

Rep.: De exemplu, domnul Bârcă spunea că nu puteţi face faţă lui Toni Greblă. Ce părere aveţi?

M.Ş.: Domnul Bârcă este un primar pe care-l respect, însă plasarea fiecărui candidat pe listă s-a făcut în funcţie de activitatea depusă în cadrul partidului. Nu mă tem de domnul Greblă. Este o bătălie electorală în care fiecare porneşte cu şansa pe care o are şi va încerca să o maximizeze. Fiecare candidat va încerca să utilizeze toate instrumentele pe care le deţine pentru a câştiga alegerile. Electoratul va decide dacă parlamentarul care i-a reprezentat până acum a făcut sau nu ceva pentru oameni.

Rep.: V-aţi gândit deja la o strategie?

M.Ş.: Strategia o voi construi împreună cu partidul. Nominalizarea e o onoare pentru persoana respectivă, dar responsabilitatea nu este numai a acesteia ci şi a   echipei care a propus-o.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: