Schimbare de obiectiv la CS Pandurii

Tehnicianul CS Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a declarat că va analiza cu seriozitate echipa şi mai ales situaţia sa la Pandurii. El a vorbit şi despre posibilitatea de a lupta pentru titlu în acest campionat. Iordănescu şi-a asumat până acum calificarea în play-off.

Edi Iordănescu, antrenorul Pandurii, a declarat că va evalua cu atenţie echipa, iar dacă şefii clubului vor cere un alt obiectiv, cum ar fi titlul, atunci trebuie să vină cu bani şi linişte. „Vom analiza foarte atent şi vom analiza perioada pe care am parcurs-o, de la fiecare jucător, de la cel mai mic detaliu până la cel mai mare. Este o perioadă în care orice e posibil, inclusiv în ceea ce mă priveşte pe mine. Vedem ce se doreşte în continuare, vedem în ce măsură putem să susţinem dorinţele pe care le avem, pentru că poate se va cere titlul. Şi atunci vom analiza în ce măsură putem sau nu putem. Orice pretenţie va fi susţinută financiar, cu linişte“, a declarat Edi Iordănescu.

Tehnicianul a mai spus că a început să caute jucători pe care să-i aducă la Pandurii. Iordănescu ar mai avea nevoie de un fundaş central, un mijlocaş central şi un atacant.

Iordănescu a mai spus că Pandurii nu va mai avea aceeaşi strategie ca în vară, când a trebuit să aducă mulţi jucători, unii nefiind de calitate. „În iarnă vor fi puţini, dar buni“, a spus antrenorul. Acesta vizează şi jucători din străinătate, dar şi liberi de contract.

Preşedintele CS Pandurii, Narcis Răducan, a adăugat că în iarnă Pandurii se va despărţi de 4-5 jucători ce nu au confirmat aşteptările staff-ului tehnic. Sunt şi jucători care vor pleca la alte echipe la dorinţa lor. „Sunt jucători care ne-au solicitat înţelegere în vară în străinătate. jucători care doresc să continue“, a menţionat Răducan.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: