Schimbări de şefi la carierele din zona Jilţ

Conducerea administrativă a CE Oltenia a decis schimbarea unor şefi de cariere din bazinul Jilţ Nord, spun surse din cadrul companiei. Printre cei care se vehiculează că vor fi schimbaţi se numără şi şeful carierei Jilţ Nord, Viorel Vulpe, în locul căruia va fi numit adjunctul de la Cariera Jilţ Nord, Petre Ceauşescu. Conducerile unităţilor miniere au declarat că deocamdată nu au primit nicio decizie în acest sens.

Conform unor informaţii, Directoratul CE Oltenia ar fi decis în şedinţa care a avut loc vinerea trecută efectuarea unor schimbări în rândul directorilor unităţilor miniere din bazinul Jilţ, sau mai bine zis se va face rocadă între şefii acestora. Viorel Vulpe, directorul Carierei Jilţ Nord va fi înlocuit cu Petre Ceauşescu, care a mai condus în trecut unitatea, Vulpe urmând să ajungă director adjunct la Cariera Roşia, din bazinul Rovinari. Vulpe spune că nu a primit vreun document în acest sens din partea administraţiei. „Eu ştiu? Aşa o fi. Eu nu ştiu nimic. Şefii trebuie întrebaţi, ei sunt cei care dispun. Eu mai sunt la serviciu”,a spus Viorel Vulpe, directorul Carierei Jilţ Nord.

Cel care îi va lua locul, Petre Ceauşescu, ocupă poziţia de director adjunct la Cariera Jilţ Sud. Directorul unităţii miniere, Dumitru Dragu, spune că nu a fost înştiinţat de administraţie despre faptul că va avea un nou adjunct, însă admite că a auzit despre această mutare. „Funcţionăm pe structura cea veche, echipa este aceeaşi. Am adjunctul care a fost şi înainte, pe Ceauşescu Petre. Eu nu ştiu dacă va merge la Jilţ Nord, pot spune numai în momentul în care apare o decizie. E una să auzi zvonuri şi alta este să ai o decizie”, a spus Dumitru Dragu, şeful carierei Jilţ Sud.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: