Şcoala Politică de Vară TSD Târgu Jiu

Organizaţia de Tineret a Partidului Social Democrat din Târgu-Jiu a organizat Şcoala Politică de Vară, ce s-a desfăşurat în perioada 19-21 iulie 2013 la Cerna Sat, localitate din componenţa comunei Padeş. La Şcoala de Vară s-au adunat tinerii din organizaţia de tineret TSD Târgu-Jiu. Printre invitaţi au fost prezenţi membrii de la TSD Gorj, Organizaţia Municipală PSD Târgu Jiu, consilieri municipali şi deputaţi.

Tinerii au participat, în cadrul Taberei de Vară, la diferite activităţi sportive precum: tenis de masă, pescuit, fotbal, dar şi diferite jocuri relaxante: şah, remi, table. Serile s-au încheiat cu petreceri pe ritmuri de dans şi voie bună. Pentru tinerii social-democraţi au fost organizate excursii la Barajul Cernei şi la Cheile Corcoaiei.

Seminariile de lucru organizate în cadrul Şcolii de vară au avut ca teme de dezbatere mai multe subiecte de actualitate, dar şi politice. Au fost abordate subiecte precum: regionalizarea României - consecinţe pe termen mediu şi lung în viziunea tinerei generaţii, alegerile europarlamentare - pregătiri şi prezidenţiale de anul viitor, organizare la nivelul TSD Târgu Jiu, însemnătate şi percepţie la nivelul cetăţeanului. Evenimentul a constituit un bun prilej de socializare şi de cunoaştere reciprocă într-un mediu curat şi relaxant în care tinerii social-democraţi s-au simţit în largul lor.

Vizualizări: 3,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: