Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Scrisoare pentru Moş Crăciun”, organizat la Bucureşti de Maria Moţa

Aproape 200 de copii din capitală i-au scris iarna aceasta lui Moş Crăciun pe adresa organizaţiei sectorului doi a PDL, organizaţie din partea căreia a candidat la alegerile parlamentare şi gorjeanca Maria Moţa. Aceasta s-a mutat în capitală după ce a părăsit în vară filiala judeţeană a fostului partid de guvernământ şi, cum la Târgu Jiu nimeni nu s-a mai ocupat de gala care în anii trecuţi umplea până la refuz sala de spectacole în care era organizat evenimentul, întregul spectacol a fost „adoptat” acum de bucureşteni. Numărul scrisorilor nu a fost unul foarte mare, dacă ţinem cont că la Gorj copii scriau şi peste 1.000 de epistole Moşului, însă organizatoarea, Maria Moţa, spune că totul a fost făcut din scurt şi că ediţia de anul viitor va fi mult mai reuşită.

„Am aflat că din păcate la Gorj nimeni nu s-a mai ocupat de acest lucru şi îmi pare sincer rău. Şi eu am fost prinsă la Bucureşti cu campania electorală, dar chiar şi aşa am reuşit, după alegeri, să pun la punct o primă ediţie a acestei gale care, în anii trecuţi, la Târgu Jiu s-a bucurat de un succes foarte mare. Cu multă implicare, cu efort mare şi cu resurse puţine am reuşit, ca şi la Târgu Jiu, la începuturi, să facem nişte copii fericiţi şi asta cred că este tot ceea ce contează. Oricum îmi propun de pe acum ca în 2013 să organizez acest spectacol la nivel de Bucureşti şi mai din timp şi, astfel, am convingerea că succesul galei va fi mult mai mare”, spune Moţa, care pe pagina personală de pe Facebook a postat şi fotografii de la acţiunea respectivă.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: