Se caută director executiv adjunct la DSV Gorj

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos la concurs postul de director executiv al Direcţiei de Sănătate Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor Gorj (DSVSA). Funcţia este ocupată interimar de Mircea Moldoveanu. Acesta va merge la concurs. Moldoveanu se bucură de susţinerea şefului său Ion Iliuţă, care are numai cuvinte de laudă la adresa subalternului său.

”Da, voi participa, nu ştiu să mai fie interesat şi altcineva de acest post. Bibliografia care este afişată e legislaţie cu care lucrăm zilnic şi nu cred că ar trebui să pună probleme. Este destul de greu ceea ce trebuie să faci dacă lucrezi pe acest post şi tocmai de aceea nu cred că va fi o concurenţă foarte mare.”, a declarat Mircea Moldoveanu.

Directorul general al DSV Gorj, Ion liuţă îl admiră pe Moldoveanu din punct de vedere profesional şi nu are decât cuvinte de laudă în ceea ce îl priveşte. „E un tip capabil, e un tânăr la 30 de ani, foarte bine pregătit. Din punct de vedere profesional îl susţin, este unul dintre colegii foarte bine pregătiţi şi la o vârstă foarte tânără”, a comentat Ion Iliuţă, directorul general al Direcţia de Sănătate Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor Gorj.

Mircea Moldoveanu a lucrat iniţial în cadrul Direcţiei pe funcţia de şef de serviciu şi este membru PD-L încă din anul 2008. Concursul pentru postul de director executiv adjunct în cadrul DSV Gorj va debuta în data de 15 septembrie cu proba scrisă, urmând ca patru zile mai târziu să aibă loc şi cea de-a doua probă, interviul. Participanţii la concursul pentru acest post vor trebui să participa în data de 14 septembrie şi la o probă suplimentară, de testare a cunoştinţelor PC, care va fi notată cu calificativele  admis sau respins.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: