Se caută oferte pentru Bursa Locurilor de Muncă în Gorj

Autorităţile de la nivel central au comunicat reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj data la care se va organiza bursa locurilor de muncă din acest an. Inspectorii au început să  contacteze agenţii economici din judeţ pentru oferte în cadrul bursei.

Cei aproximativ 12.000 de şomeri înregistraţi în baza de date a AJOFM Gorj au şansa să găsească un job în cadrul Bursei Locurilor de Muncă care va avea loc în data de 19 aprilie. La nivel naţional, a fost stabilită şi data la care se va organiza bursa pentru absolvenţi - 27 septembrie. Reprezentanţii AJOFM Gorj încearcă să atragă cât mai multe societăţi la aceste evenimente. „Pentru bursa locurilor de muncă din 19 aprilie vom contacta câţi mai mulţi agenţi economici, colegii vor pleca în teren prin rotaţie. Vrem să identificăm cât mai mulţi angajatori care să ofere posturi pentru persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă. Vom face şi nişte pliante şi pentru angajatori şi pentru şomeri”, a declarat Romeo Chiriac, director AJOFM Gorj.

Deocamdată, nu este cunoscut locul în care se va desfăşura bursa locurilor de muncă. În anii trecuţi, a fost organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Reprezentanţii AJOFM Gorj au în plan organizarea unei alte burse a locurilor de muncă, de data aceasta pentru persoanele de etnie rromă. Evenimentul este programat să aibă loc în ultima săptămână a lunii iunie.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: