Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Se depun cereri pentru subvenţiile pe ovine/caprine

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a demarat Campania de depunere a cererilor pentru subvenţiile pe ovine şi caprine. Fermierii gorjeni pot solicita prima pe cap de animal până la data de 15 iunie. Ajutorul financiar se acordă pentru femelele ovine/caprine care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: efectivul din exploataţie să fie de cel puţin 50 de capete de femele ovine/ 25 de capete de femele caprine, care au împlinit vârsta de minimum un an până la data de 31 martie; efectivul de ovine/caprine pentru care se solicită prima să fie înscris în Registrul naţional al exploataţiilor la data solicitării primei; efectivele de animale trebuie menţinute în exploataţie la adresa menţionată în cerere până la data de 31 august 2011 şi cererea să fie avizată de asociaţiile crescătorilor de ovine/caprine. Diana MILITARU

PENALIZĂRI

Dacă în urma verificărilor se constată o diferenţă între numărul animalelor solicitat la plată şi numărul animalelor determinate se aplică reduceri sau excluderi de la plată. Excepţie fac fermierii unde se constată o diferenţă mai mică sau egală cu 3%. Dacă raportul dintre numărul de animale cu nereguli şi numărul de animale determinat este mai mare de 50%, solicitantul este exclus de la plată.   

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: