Se fac angajări în mai multe primării din Gorj

Mai multe primării din județul Gorj caută să își mărească echipa! Reprezentanții Primăriei comunei Turcinești și cei ai Primăriei orașului Rovinari sunt în căutare de șoferi.

Persoanele interesate să candideze pentru postul de șofer, scos la concurs de Primăria Rovinari trebuie să știe că se caută persoane cu vechime un an și permis de conducere categoriile C și CE. 

În cazul postului de șofer, scos la concurs de Primăria Turcinești, nu este necesară vechimea, dar doritorii trebuie să aibă permis de conducere categoria B, C și D. 

Și administrația locală din Crușeț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de inspector de specialitate, treapta profesională debutant, din cadrul Compartimentului achiziții. Aici se cer studii de licență, în domeniul economic. Proba scrisă a examenului este programată pentru data de 15 iunie, iar proba interviu pe 17 iunie.  

Se caută muncitori calificați și necalificați

În prezent, două primării din județul Gorj caută să angajeze muncitori necalificați. 

3 posturi de muncitori necalificați au fost scoase la concurs de administrația locală din Rovinari. 

Și Primăria Stejari a publicat un anunț prin care prin care precizează că va organiza un concurs, dar de data aceasta este vorba despre unul care se adresează persoanelor calificate ca lăcătuș mecanic.

De asemenea, gorjenii care au studii de licență își pot încerca norocul la concursul ce va fi organizat de Primăria comunei Albeni pentru postul de șef serviciu – Serviciul voluntar pentru situații de urgență, treapta profesională I, studii superioare – debutant, Compartimentul serviciul voluntar pentru situații de urgență din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Mai multe informații despre posturile scoase la concurs pot fi obținute de la fiecare instituție în parte.

Vizualizări: 6,753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: