Sindicalist din CE Oltenia: Dacă eram șmecher, îndeplineam condițiile de pensionare

Liderul Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, a comentat într-o emisiune, la Tele3, zvonurile că-și pregătește pensionarea anticipată pe condiții speciale. „Dacă eram șmecher, îndeplineam condițiile de pensionare”, a afirmat Pîrvulescu. El a mai adăugat că are doar șapte ani de grupă.

„Voi ieși la pensie anticipat, la 60 de ani”, a mai spus liderul de sindicat.

„Dacă eram șmecher, le îndeplineam (n.r. condițiile de pensionare). Din păcate, mi-am văzut de părticica mea, m-am făcut sindicalist și atât. N-am avut grupă și, implicit, nu am cum să ies la pensie. Am șapte ani de grupa a doua până a fi sindicalist. Voi ieși la 60 de ani la pensie anticipat. Sper ca CEO să fie și după mine”.

Pîrvulescu a continuat cu o declarație controversată. A dat de înțeles că, în trecut, sindicatele întocmeau raporturi false pentru ca unii salariați să fie încadrați la condiții speciale fără să muncească în condiții grele.

„Glumele că și Pîrvulescu beneficiază de condiții speciale, să stea liniștiți cei care le spun că Pîrvulescu nu beneficiază de condiții speciale. Eu nu fac raporturi false ca să am condiții speciale. Dacă voiam chestia asta, făceam de mult. Sindicatele au fost foarte puternice la un moment dat. Am zis să-mi văd de treaba mea, că oamenii m-au ales să fiu corect”, a mai declarat Pîrvulescu, laTele3.

Vizualizări: 3,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: