Se pregătesc de plecare

Pandurii nu doar cumpara jucatori ci si renunta la ei. Grigoras se pregateste sa imprumute cativa jucatori tineri la alte echipe pentru a le face „rodajul”. Antrenorul si-a dat acordul ca brazilianul Cardoso sa fie vandut in aceasta vara.

N-are rost să ţii jucătorii tineri care nu joacă. Cam asta e filozofia celor de la Pandurii care se pregătesc să împrumute câţiva din jucătorii cu şanse mici la titularizare în sezonul viitor.

Cine e pe listă -

Aşa cum a anunţat deja, Grigoraş nu vrea să facă grădiniţă la Pandurii. Antrenorul îşi pregăteşte lista cu jucătorii la care va renunţa temporar pentru un sezon. Pe această listă s-ar putea regăsi numele lui Tătaru, Avramescu, Neagu, Voinea sau chiar Roberto Dumitru şi Brata. „Sunt vreo patru-cinci jucători pe care vreau să-i împrumutăm la alte echipe, în câteva zile o să mă şi hotărăsc cine va pleca. Vreau o reînnoire la nivelul echipei, vreau să vină cinci-şase jucători cu sânge proaspăt, să mai vină şi alţii mai tineri. Cei pe care îi aştept acum au nevoie să convingă. Despre Neagu nu ştiu încă, nu m-am hotărât, pentru că la mijloc am destule soluţii… În plus, îmi doresc să găsim neapărat unul sau doi atacanţi, dintre care unul obligatoriu cu experienţă”, a declarat recent antrenorul pandurilor.

Exemplul de urmat, Vlad

Ca să nu fie descurajaţi, tinerii care vor pleca temporar la alte echipe sunt încurajaţi cu exemple pozitive. Cum a fost cel al lui Alexandru Vlad care după o trecere pe la Săgeata Năvodari, a revenit la Tg-Jiu şi e titular de bază în banda stângă a apărării. „E normal ca aici să fie vorba de jucătorii care au evoluat mai puţin, jucători tineri cărora nu le face bine să stea şi să nu joace. Din contră, câştigul ar fi să meargă să joace şi apoi să revină la echipă. Avem exemplul lui Alexandru Vlad care a mers la Năvodari, apoi a revenit după un împrumut pe un an şi e titular acum. Ciucur a jucat şi el meci de meci la Iaşi, a făcut-o foarte bine, oamenii de la Iaşi sunt foarte mulţumiţi de el. S-ar putea ca Ciucur să revină în lotul echipei noastre. Deci cam ăsta e modul nostru de lucru”, confirmă şi preşedintele Eugen Pârvulescu.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: