Se reia procesul funcţionarei incompatibile de la APIA Motru

La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie începe azi să se judece recursul formulat la decizia Curţii de Apel Craiova de către o funcţionară de la Motru a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.

Otilia Arjocu a fost printre primii gorjeni declaraţi incompatibili de către inspectorii de integritate, femeia pierzând în primă fază bătălia cu ANI dusă la instanţele din Bănie. La sfârşitul lui decembrie 2011, Curtea de Apel a respins contestaţia lui Arjocu, după câteva luni recursul formulat de aceasta fiind programat să se judece la Înalta Curte tocmai cu începere din data de 18 ianuarie 2013, adică la mai bine de un an de zile de la primul verdict. Azi, cel mai probabil, procesul va avea parte de o amânare de câteva luni şi, astfel, de abia prin primăvară Justiţia ar putea clarifica acest caz de incompatibilitate.

„Otilia Arjocu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17.07.2006 – 12.11.2009, deoarece a deținut simultan atât funcția publică de referent în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură (Centrul Județean Gorj – Centrul Local Motru), cât și calitatea de administrator al S.C. OLNIMAREX S.R.L. Începând cu data de 17.07.2006, doamna Otilia Arjocu deține funcţia publică de referent în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură (Centrul Județean Gorj – Centrul Local Motru). De asemenea, în perioada 17.07.2006-12.11.2009, Otilia Arjocu a deținut calitatea de administrator al S.C. OLNIMAREX SRL”, preciza ANI într-un comunicat de presă după finalizarea cercetărilor în acest caz.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: