Se semnează contractul pentru Centura Târgu Jiu. Când încep lucrările!

Contractul privind continuarea lucrărilor la Centura municipiului Târgu Jiu va fi semnat marți dimineața. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat faptul că reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere vor ajunge la Târgu Jiu pentru semnarea acestui contract.

”Cele mai așteptate contracte și pentru cetățenii din municipiul Târgu Jiu, dar și pentru oamenii de afaceri se vor semna în perioada imediat următoare. În privința variantei ocolitoare a Târgu Jiului, mâine reprezentanții Companiei Naționale pentru Drumuri și Autostrăzi vor fi prezenți în sala de Consiliu Local pentru a semna contractul de reluarea lucrărilor pentru centură. În perioada următoare, lucrările vor începe", a spus Romanescu.  

Lucrarea la varianta ocolitoare a orașului trebuia să fie finalizată în anul 2016, iar de atunci și până în prezent niciun utilaj nu s-a mai mișcat.

Lucrarea presupune realizarea unor poduri peste Jiu, Amaradia şi calea ferată, dar şi două pasaje supraterane, ce vor trece peste Drumul Național 67.

Edilul Romanescu a mai afirmat că se va semna și contractul pentru Podul de la Lainici.

Vizualizări: 1,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: