Zeci de amenzi pentru nepurtarea măștii

Noi acțiuni în Gorj în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19. În ultimele 24 de ore, circa 200 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 670 de persoane, 110 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 62  mijloace de transport în comun/mijloace de transport de agrement.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 71 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de  peste 38.000 de lei.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ, privind obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente, în următoarele spații publice: piețe, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă-zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și orașele/comunele din județul Gorj.

Vizualizări: 1,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: