Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Se suspendă activitatea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Gorj

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Gorj nu se va putea desfăşura în parametrii normali în perioada 18.10.2012, orele 19,00 până la data de 22.10.2012, orele 14,00 întrucât se va pune în funcţiune Sistemul on-line permise de conducere la nivel central. Potrivit conducerii instituţiei, în perioadă menţionată, nu vor funcţiona următoarele servicii: înmatriculări definitive; înmatriculări provizorii; confecţionarea plăcuţelor cu numere de înmatriculare ca urmare a deteriorării/pierderii/furtului; eliberări dovezi înlocuitoare a certificatelor de înmatriculare, a cărţilor de identitate a vehiculelor, cât şi a plăcuţelor cu numere de înmatriculare; eliberări dovezi înlocuitoare a permiselor de conducere;
achiziţia de imagine în vederea preschimbării permisului de conducere; programarea la examen în vederea obţinerii permisului de conducere-proba practică şi examinarea on-line a candidaţilor în vederea obţinerii permisului de conducere -proba teoretică.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: