“Seara oamenilor de afaceri”, presărată cu politicieni

Premierul Victor Ponta, senatorul Ion Ruşeţ, deputatul Vasile Popeangă,  primarul Florin Cârciumaru, preşedintele Consiliului Judeţean Ion Călinoiu, liberalul Gheorghe Orzan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar, Ion Işfan şi Laurenţiu Ciurel, şeful CEO, sunt doar câteva dintre numele sonore ale judeţului Gorj care au participat marţi seara la premierea celor mai prospere firme din judeţ. Evenimentul a avut la restaurantul de pe Insuliţă, unde voia bună a fost întreţinută de către artiştii de la Şcoala Populară de Artă.

Politicienii şi afaceriştii din Gorj au petrecut marţi seară, la restaurantul de pe Insuliţă, cu prilejul premierii celor mai prospere firme din judeţ. La evenimentul intitulat simbolic “Seara oamenilor de afaceri” s-au uitat rivalităţile politice, iar competitorii electorali au chefuit bine împreună. Atmosfera şi voia bună a fost întreţinută de artiştii Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu. În deschiderea evenimentului, Viorel David, directorul general şi preşedintele Artego Târgu Jiu, le-a mulţumit oamenilor de afaceri pentru că reuşesc să facă bani. “Aceasta este seara oamenilor de afaceri, a campionilor din judeţul Gorj. Ţara vă mulţumeşte pentru că sunteţi oamenii care fac bani. Unii sunt făcuţi să facă artă, iar alţii să facă afaceri. Vă dorim mulţi bani şi să ieşim din cercul vicios, dacă noi facem bani, statul are bani”, a precizat Viorel David.

Prezent la “Seara oamenilor de afaceri”, premierul Victor Ponta a recunoscut că firmele româneşti sunt supuse la prea multe controale. “Mi-aş dori ca firmele să nu mai fie controlate în fiecare lună. În prezent, sunt prea multe controale, plecă Garda vine primăria, pleacă primăria vin pompierii sau cine mai ştie cine. După părerea mea, controalele o dată, de două ori pe an îi pot încuraja pe cei care fac afaceri corecte”, a declarat Ponta.

Ce nu promite Ponta

Victor Ponta este convins că partidul său va pierde o parte din electoratul din zona Craiovei din cauză că sediul Complexului Energetic Oltenia a fost mutat la Târgu Jiu. “E un avantaj că avem energia la Gorj şi că sediul CEO este la Târgu Jiu, însă acest lucru îmi va reduce scorul electoral de la Craiova”, a declarat Ponta. De data aceasta, premierul nu a profitat de ocazie pentru a face prea multă propagandă electorală rezumându-se doar la ceea ce nu va putea să facă. “Mi-e greu să promit că fiecare va primi câte 20.000 de euro şi că duminică o voi aduce pe Shakira pe Insuliţă. Ceea ce încercăm să facem de la anul viitor este ca toată lumea să-şi plătească taxele. Din taxele celor care lucrează vin banii pentru salarii şi pensionari”, a precizat Victor Ponta.

COMITET

La sfârşitul lunii octombrie oamenii de afaceri din judeţ au constituit Comitetul Consultativ. Cei care vor să facă parte din Comitetul Consultativ al Oamenilor de Afaceri din judeţul Gorj trebuie să aibă o activitate relevantă de minim 2 ani, să aibă o cifră de afaceri de cel puţin 400.000 lei în anul 2011 şi să nu fie condamnat prin hotărâre definitivă rămasă definitivă. De altfel, în cursa de premiere, care a avut loc zilele trecute, au intrat doar firmele care au avut toate taxele plătite la zi.   

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: