Secretara de la Glogova, în comisia de disciplină a Prefecturii

Maria Mutu, secretara comunei Glogova, este acuzată de localnici că are un comportament jignitor la adresa lor și că îi tratează cu dispreț ori de câte ori au de rezolvat o problemă la primărie. Comportamentul femeii este confirmat și de primarul localității, Gheorghe Șalapa, care spune că secretara are același comportament și față de ceilalți colegi din primărie. Situația este atât de gravă încât femeia a ajuns chiar și în comisia de disciplină de la Instituția Prefectului Gorj.

Mai mulți localnici din comuna gorjeană Glogova au mers ieri la Instituția Prefectului pentru a sesiza comportamentul extrem de jignitor al secretarei comunei, Maria Mutu.  Oamenii spun că aceasta le adresează mereu cuvinte necivilizate și îi pune tot timpul pe drumuri. Atitudinea femeii față de cetățeni a fost confirmată și de primarul localității. ”Această femeie are un comportament ieșit din comun, jignește pe toată lumea, chiar și pe colegii ei din primărie. Nu știu de ce se comportă așa, probabil că așa e firea ei dar e prea de tot”, a declarat primarul Gheorghe Șalapa.

Nu va fi sancţionată

Cum era și firesc, Instituția Prefectului s-a sesizat imediat și secretara a fost pusă ieri în discuție în Comisia de disciplină. Acesta însă este departe de a primi vreo sancțiune. ”Comisia de Disciplină i-a cerut să dea notă explicativă pentru acest comportament. Sancțiunile pot fi de la avertisment, mustrare, reducerea drepturilor salariale și până la desfacerea contractului colectiv de muncă. De precizat că toate aceste măsuri se ia progresiv”, a declarat Marcel Romanescu, președintele Comisiei de Disciplină din cadrul Prefecturii Gorj.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: